Жената на Орхан Мурад проговори за скандала между двамата! (още подробности)

Жената на Орхан Мурад проговори за скандала между двамата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Жената на Орхан Мурад разкри истината за скандала им!

„Нямам скандал с мъжа ми Орхан Мурад. Не сме се карали, всичко между нас е съвсем наред. Изтрих няколко снимки с него в личния ми профил във фейсбук, за да имам повече мои. А в неговия профил да личат повече негови.

Орхан Мурад

Жената на Орхан Мурад разкри цялата истина за брака си

Разбира се, и в двата ни профила винаги ще присъстват наши общи снимки, но предпочетох да направя едно леко разпределение“. Това сподели пред вестник „България днес“ половинката на фолклегендата Орхан Мурад – Шенай.

Медийни публикации посочиха семеен скандал за причината Шени да премахне голяма част от общите снимки на двойката.

„Такъв не е имало. Решението е чисто професионално. Желанието ни да се рекламира повече Орхан в неговия профил. От години той се продуцира сам и не е лесно, откакто не е в „Пайнер“.

Не ни хареса работата там и затова развалихме договора“, разказва още Шенай Мурад, докато на няколко метра от нея Орхан пее на предизборни концерти в Родопите.

Колкото до скандалните писания за щерка им Сузанита, двамата винаги са я подкрепяли и заставали зад гърба й. Така правят и сега като молят хората да престанат с гнусните си обиди и злоба.

Орхан Мурад и жена му са наясно, че Сузи прави това, което се иска от нея, за да успее и пробие на сцената. Но не спират да й дават съвети и да я насочват в правия път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар