Фурор: Ето кои ще участват в новия сезон на „Черешката на тортата“! (виж тук)

Фурор: Ето кои ще участват в новия сезон на „Черешката на тортата“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нов сезон на „Черешката на тортата“ тръгва по Нова телевизия!

5-звездното кулинарно предаване „Черешката на тортата” се завръща с 13-ти звезден сезон в телевизионния ефир. Пет известни личности ще кулинарстват и ще изненадват с познания в кухнята от 28-ми май в 20.00 ч. по Нова.

Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон по Нова телевизия

По изключение в първата седмица на „Черешката“ звездите ще бъдат четирима. Заради „Капките“, които приключват на 27-ми май (понеделник).

В първата готварска компания ще запретнат ръкави и ще завъртят черпаци – видният театрал Деян Донков, най-известната кука в републиката – Мариан Вълев, младата режисьорка Дария Симеонова. Както и щерката на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова.

Деян Донков е ветеран в предаването, през 2017-та той участва в 8-ия му сезон, когато приготви за своите гости сом.

От снимачната площадка на „Кошмари в кухнята”, където шеф Иван Манчев е критик на родните ресторанти, той отново ще влезе в друго любимо свое амплоа. Това на коректив и съветник в „Черешката на тортата”.

Скоро ще започне голямото готвене, в което ще видим любими звезди от малкия екран – артисти, певци, спортисти, шоумени.

28 -ми май е денят, в който обичаният кулинарен спец шеф Манчев ще даде старт на 13-ия сезон на кулинарното риалити. И ще предизвика първите 4 звезди да покажат на какво са способни.

Всяка седмица пет любими звезди ще се впускат в неповторимо петдневно приключение и пет кулинарни вечери за всеки от тях.

Те ще отворят вратите на домовете си за конкурентите си и за зрителите на предаването, с намерението и желанието да впечатлят най-вече самият шеф Манчев.

В края на всяка седмица видният консултант ще връчва плакет „Перфектният домакин“ на този от тях, който най-вкусно е нахранил и се е погрижил за доброто настроение на своите гости, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар