Бомба: Младият Наум Шопов във връзка с по-зряла и омъжена жена! (виж тук)

Бомба: Младият Наум Шопов във връзка с по-зряла и омъжена жена! (виж тук)
Гласувайте за статията

Младият Наум Шопов имал връзка с омъжена жена!

Наум Шопов – младши, който нашумя с ролята на д-р Борис Тасев в сериала „Откраднат живот”, има завиден опит с жените.

Наум Шопов

Любимецът на зрителките Наум Шопов – младши палувал с омъжена дама

Младокът не крие, че преди да си хване сериозно гадже, доста си е поживял. През леглото му са минали колежки – състудентки в медицинския университет, но и доста по-зрели дами.

„Имал съм дори забранена връзка с обвързана жена. Както героят ми в „Откраднат живот” казва – понякога тези неща са по-силни от нас”, споделя чаровният Наум Шопов.

Подробности за аферата си омъжената госпожа актьорът с диплома за доктор не желае да издаде – единствено разкрива, че се е случила преди години.

Днес синът на Христо Шопов от „Страстите Христови” си има сериозно гадже – Теа Минкова. Младите са заедно вече над петилетка и планират скоро да сключат брак, пише вестник „Уикенд“.

Припомняме, че Наум и Теа имаха бизнес отношения с Дани Петканов и съпругата му Алекс Петканова. Четиримата дори създадоха своя обща фирма, която обаче към днешна дата вече е развалена.

Причината са разправии между двете двойки и неразбирателство за целите на бизнеса. Теа и Наум Шопов са се изнесли от съдружието, а близки до тях разказват, че вече дори не си говорят с Алекс и Даниел. Чия е вината обаче, поне за момента не става ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар