Тита проговори: Гаджета ли са с Папи Ханс? (Истината лъсна)

Тита проговори: Гаджета ли са с Папи Ханс? (Истината лъсна)
Гласувайте за статията

Тита проговори за връзката си с Папи Ханс

Тита разкри истината за нея и Папи Ханс. Младата певица успя за отрицателно време да се превърне в любимата звезда на България. Хитовете й се въртят по всички музикални класации.

Тита

Тита проговори за Папи Ханс

А от няколко месеца Христина Христова, както е истинското име на Тита, се изявява успешно и на сцената на шоуто „Като две капки вода”.

Там младото дарование от Силистра показа безупречно пеене и невероятни артистични заложби, и много скоро обра овациите на публика и жури.

Тита признава, че без никакво колебание е приела офертата за участие в шоуто за имитации.

„Нямаше и доза колебание за това дали искам да се впусна в това предизвикателство. Притеснения нямах, приемам го като една голяма възможност, на която трябва да се насладя“, казва певицата.

Един от любимите й образи бил да влезе в обувките на Деси Добрева, но е категорична, че с имитацията на Бруно Марс не се е справила, пише show.blitz.bg.

Стискала палци и когато бутонът на късмета посочил Петя Буюклиева да се превърне в нея.Според младата изпълнителка песента била доста далеч от известната певица, но за сметка на това Петя откровено се забавлявала.

Тита претърпя доста промени във външния си вид и в образите, които имитира, но няма намерение да се променя в реалния живот.

„Доста хора ми казаха, че много ми отива кафява коса, откакто ме видяха в образа на Шер. Но аз си се харесвам повече русокоса“, споделя Тита.

Но най-интересен за нея в шоуто остава Милко Калайджиев.

„Всички образи, които му се падат, са толкова далече от неговото амплоа и е наистина интересно как ги имитира. А липсата на емблематичния му мустак прави всяко негово изпълнение още по-интересно“, кефи се Тита.

Тя откровено признава, че и след шоуто ще остане приятел с най-известният мустак в чалгата и с Папи Ханс. Но отрича между нея и изпълнителя на „Кекс”да има нещо повече.

„С Папи Ханс сме само приятели”, отхвърля слуховете за интимности между нея и писателя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар