Наталия Кобилкина изригна: Тези пет неща мъжете ненавиждат!(Ето кои са)

Наталия Кобилкина изригна: Тези пет неща мъжете ненавиждат!(Ето кои са)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина взриви мрежата

Сексоложката Наталия Кобилкина разкри пет неща, които мъжете мразят много. С това психоложката даде безплатни съвети на своите многобройни фенки в мрежата.

Наталия Кобилкина посочи нещата, които сигурно биха отблъснали мъжа от жената. И обясни как да бъдат избегнати. Ето какво сподели половинката на Такис Дретакис:

Наталия Кобилкина даде безплатен съвет

„Всеки ден наблюдавам как жените сами съсипват своите връзки, защото правят точно това, което мъжете мразят. Това са петте най-сигурни начина да отблъснеш мъжа до себе си.

1. ПРАВИШ ВСИЧКО САМА И ИЗБЯГВАШ ДА МУ ТЕЖИШ!

Правилно: Естествено е да тежиш на своя мъж – той за това те взема. Мъжете имат нужда да правят подвизи, но ти трябва да си уверена, че заслужаваш тези подвизи.

2. ПРЕВРЪЩАШ СЕ В РАБОТЕН КОН И СИ ПОСТОЯННО ИЗМОРЕНА И ИЗТОЩЕНА.

Правилно: Мъжете имат нужда от твоята енергия, и ако ти си се превърнала в кон, не очаквай, че той ще се държи с теб като жена. Спри, почини си малко, погледни през прозореца, направи няколко кръгчета с ханша, отпусни тялото си, дишай в долната част на коремчето. Позволи си да усетиш какво е да бъдеш жена.

3. НЕ МУ КАЗВАШ ЗА СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ И КОПНЕЖИ. ОЧАКВАШ ТОЙ ДА Е ЯСНОВИДЕЦ И САМ ДА ГИ РАЗГАДАЕ. АКО НЕ УСПЕЕ, СЕ ПРАВИШ НА ОБИДЕНО МОМИЧЕ И ПОДРОБНО МУ ОБЯСНЯВАШ КАК ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА. ТАКА ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ СЕ ЧУВСТВА НЕПЪЛНОЦЕНЕН С ТЕБ И ЩЕ ПОТЪРСИ ПО-ЩАСТЛИВА ЖЕНА, КОЯТО УМЕЕ ДА МУ СПОДЕЛЯ СВОИТЕ ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ.

Правилно: Разкажи му за твоите желания мило, нежно и конкретно. Мъжът е щастлив, когато ти си щастлива, но трябва да направиш нещо, за да го дариш с щастие.

4. ОБИЖДАШ ГО И МУ ПОВТАРЯШ, ЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО. КАЗВАШ ТОВА НЕ САМО НА НЕГО, НО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. НЕКА ДА ЗНАЯТ КАКЪВ ГЕРОЙ СИ ТИ И КАК СЕ МЪЧИШ С ТОЗИ ГЛУПАК.

Правилно: Намери на какво да му се възхитиш с цялото си сърце. Той иска да бъде твоят герой. Да, може би той не е съвършен, но все пак се старае. От теб се иска само да го окуражиш.

5. ПОКАЗВАШ, ЧЕ НИКОГА НИЩО НЕ ТИ Е ДОСТАТЪЧНО. НЕВЪЗМОЖНА СИ ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ. СЪЗДАВАШ МУ КОМПЛЕКСИ, ЗА ДА СИ СИГУРНА, ЧЕ ТОЙ ЗНАЕ ТОВА.

Правилно: Престани да бъдеш дете и порасни! Само малките деца се обиждат. Ти трябва да поемеш отговорност за собствените си избори“, разкри Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар