Бомба: 6 години затвор за сина на Аня Пенчева, участвал в кърваво меле! (виж тук)

Бомба: 6 години затвор за сина на Аня Пенчева, участвал в кърваво меле! (виж тук)
Гласувайте за статията

Синът на Аня Пенчева може да лежи 6 години в затвора!

Шест години затвор грозят сина на Аня Пенчева – Ангел Караньотов. Младежът се оказва замесен в кърваво меле, избухнало в неделя вечер на летището в Сапарева баня.

Аня Пенчева

Синът на Аня Пенчева го загази сериозно

Ангел е задържан и по-късно освободен. Разпитана и неговата приятелка Ива Русинова. Пострадал е 38-годишен бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София, който е изпратен по спешност в „Пирогов“.

„Образувано е досъдебно производство за причинена средна телесна повреда. Арестувани са двама души. Пострадалият е откаран в болницата с лицева травма“, съобщава за вестник „България Днес“ говорителката на Областната дирекция на МВР-Кюстендил.

Ще бъде назначена експертиза, която да докаже дали пострадалиШест години затвор грозят сина на Аня Пенчева – Ангел Караньотов.

Младежът се оказва замесен в кърваво меле, избухнало в неделя вечер наят в боя е получил счупване на челюстта и как точно е станало това. Ако се потвърди сериозното нараняване, то участниците в сбиването ще отговарят за нанасяне на телесна повреда.

В случай, че се докаже, че Ангел Караньотов е участвал в мелето, най-тежкото наказание, което може да получи е 6 години затвор.

Приятелката на Караньотов влязла в пререкание с мъж заради дрифтовете, които правела с автомобила си.

При последвалия спор тя се обадила на приятеля си. След минути, пристигнали няколко мъже, сред тях и Караньотов, които пребили софиянеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: 6 години затвор за сина на Аня Пенчева, участвал в кърваво меле! (виж тук)”

  1. zori

    май 22. 2019

    Малка пикла, която се мисли за безсмъртна.

Добавете коментар