Ти да видиш: Фризьорът на Николета влиза в Нова ТВ! (ето къде ще работи Венелин Кондаков)

Ти да видиш: Фризьорът на Николета влиза в Нова ТВ! (ето къде ще работи Венелин Кондаков)
Гласувайте за статията

Венелин Кондаков ще работи с Мегз в Нова телевизия!

Венелин Кондаков е най-новото попълнение в звездните екипи на Нова Телевизия. Коафьорът на звездите, познат и като фризьорът на Николета Лозанова, ще бъде съ-водещ в риалитито на Мегз – INSTAQUEEN.

Венелин Кондаков

Венелин Кондаков ще работи с Мегз за Нова телевизия

Припомняме, че Каканашева успя да предизвика истинска драма още във втори епизод на риалитито си като разтреби навсякъде из социалните мрежи, че се притеснява за бъдещето на проекта си с Нова, защото е много разочарована от момичетата.

След допитване до зрителите Мегз реши да не гони никое от момичетата и да им даде шанс да се научат и да спечелят любовта и възхищението на зрителите. Тя, обаче, реши да направи грандиозни промени в самата структура на риалитито си:

“Много съм притеснена, затова вадя тежката артилерия. От тук нататък мой постоянен съветник ще бъде едно от най-влиятелните лица в инстаграм в България”.

В социалните мрежи пък талантливата дизайнерка написа: “ВКАРВАМ МЪЖ В НАШЕТО ЖЕНСКО ЦАРСТВО” и тагна Кондаков във фотоса си.

От екипа на продукцията коментираха, че въпреки, че първоначално са били малко стресирани от рисковите и неочаквани промени на Мегз, сега са много доволни от избора й.

“Зрителите приеха изключително добре Венелин. Не спираме да получаваме похвали за включването му. Смятаме, че перфекционизмът на Мегз и неговите умения да поущрява момичетата ще ги превърнат в идеалния тандем за оценяване”.

Злите езици, пък, коментират, че всичко това е предварително замислено от Мегз, защото трети епизод на риалитито й отново има рекорден рейтинг.

“Е, молим ви се тя по корем ще се влачи, но ще постигне целта си. Сега INSTAQUEEN e най-гледаното предаване в интернет”.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар