Борис Солтарийски гушна 5 бона от Ивайло Петев, заради щерка му! (още подробности)

Борис Солтарийски гушна 5 бона от Ивайло Петев, заради щерка му! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ивайло Петев брои пет бона на Борис Солтарийски!

С пет бона се облажи Борис Солтарийски от Ивайло Петев. Бившият треньор на „Левски“ и „Лудогорец“ нае вокала от „Ку-ку бенд“, за да пее на бала на щерка му Полин, научи вестник „България днес“.

Борис Солтарийски

Щерката на Ивайло Петев влюбена в Борис Солтарийски

Дъщерята на екс наставника на националния отбор по футбол е голяма почитателка на Борис Солтарийски. И татко Ивайло решава да я изненада приятно.

Преди повече от 2 месеца той уговаря вокалиста на Слави Трифонов да пее няколко часа пред гостите на бала. Разбира се, Петев плаща хонорара на Солтарийски. Сумата е точно пет хилядарки.

Треньорът събира цялата рода в заведение в Ловеч. Там са всички приятелки на абитуриентката. Солтарийски прави шоу, което ще се помни дълго от 19-годишната Полин. Певецът повече от три часа забавлява гостите.

Освен с песни той влиза в роли, разказва и истории от Северозапада, както го прави и в „Шоуто на Слави“.

Купонът продължава до ранни зори, а Солтарийски решава да остане и след края на участие си. Той му отпуска края и се вихри здравата.

„Голям купон беше. Още се възстановявам от бала на дъщерята на Ивайло Петев“, призна певецът. Който не спира да обикаля по участия и да трупа пачки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар