Внучката на Тодор Колев: В България свинщината е огромна!(Виж как изригна)

Внучката на Тодор Колев: В България свинщината е огромна!(Виж как изригна)
Гласувайте за статията

Внучката на Тодор Колев е бясна

Внучката на Тодор Колев е повече от разочарована от това, което се случва у нас.Теодора Колева е недоволна, че по неин адрес се пишат какви ли не глупости.

Тодор Колев

Внучката на Тодор Колев е бясна

Преди няколко месеца тя се омъжи за приятели си и живее с него в Лондон. Екранната д-р Войнова от хитовата медицинска сага „Откраднат живот” имаше връзка с англичанина няколко месеца, но я пазеше тайна.

Двамата се срещаха, като пътуваха постоянно, но накрая решиха да се съберат и заживеят заедно, като минаха под венчило.

Заради горчивия опит с предишната си връзка, с която почти стигна до олтара, но завърши със скандал, тя решила да пази новото си гадже далеч от прожекторите.

Актрисата, наследила сините очи на дядо си и таланта му, имаше преди това връзка с лекар. Д-р Ервин Иванов е с турско потекло и държал да се съобразява с моралните догми в ислямската религия.

Младежът така и не се примирил с работата на приятелката си, като най-много го тормозели интимните филмови сцени.Сегашният й партньор е доста по-толерантен и се гордее с професионалната й реализация.

Но след напускане на България, внучката на Адама била повече от разстроена от негативните слухове по неин адрес.

„Категорично Не е вярно, че нямам работа от година и съм започнала да танцувам гола с обръчи поп клубовете в Лондон, за да се изхранвам!

Не е вярно, че съм бременна в петия месец и съм на постоянни диети“, гневна е Теодора Колева.

И коментира гнусните клюки за себе си.

„Ама как няма да съм възмутена! В България като капак на свинщината, която е обзела цялата държава, никой не уважава истината.

Продължавам да се убеждавам, че напускането на страната е най-доброто решение, което съм взимала, или както казва един мой приятел: „То и да ти долипсва България, простотиите там ти помагат бъзро-бързо да спре да ти липсва“, продължава да се гневи Теди, цитирана от „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар