Ето го мъжа, оплодил Алекс Раева!

Ето го мъжа, оплодил Алекс Раева!
3.3 (66.67%) 3 votes

Алекс Раева най-накрая показа кой е мъжът, от когото чака бебе. Той не е известен и не иска да бъде, но все пак я придружи на обществено събитие.

Ето го мъжа до бременната Алекс Раева, която трябва да роди след месец първото си дете – симпатичен, италиански тип, с малка брадичка и перфектно тяло, узна HotArena.

Алекс Раева мъж

Това е мъжът на Алекс Раева

Двамата се появиха преди дни на откриването на изложбата на художничката Стилияна Узунова в галерия „Нирвана“.

Изненадата на вечерта на мероприятието бе присъствието на бившия мъж до Алекс – DJ Doncho. Двамата с новия й не се впечатлиха много един от друг, писа „България Днес“.

„Човекът до мен не иска да е известен в публичното пространство. Смятам, че е негово право да запази анонимност“, твърдеше преди Алекс.

Артпространството на култовия бизнесмен Ники Младжов събра на едно място и всички от „Господари на ефира“, както и участници от „Капките“. Димитър Рачков бе в компанията на очарователната Мария Игнатова, Джуди бе с Маги Халваджиян, дойдоха още Лора Караджова, Ники Кънчев, Станимир Гъмов, Гери Дончева, Петя Буюклиева, Дими Стоянович, двете адреналинки – вече бременната Яна и Жана, и много други.

Изложбата „Прожектори“ на Стилияна Узунова бе почти изкупена малко след откриването й. Освен художник, тя е и гримьор в „Като две капки вода“. Известна е и с работата си като художник – гримьор в кинопродукции, телевизионни формати и видеоклипове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ето го мъжа, оплодил Алекс Раева!”

  1. Qwerty Yop

    май 23. 2019

    Ужас! Една жена като си реши да забременява и най-неугледния и случаен „принц“ или чичко може да й свърши работа. А този… този ми мяза точно на такъФ чичко – чичкодетеправичко!

Добавете коментар