Симеон Колев: Раздялата с Мариана Векилска е най-големият ми личен провал!

Симеон Колев: Раздялата с Мариана Векилска е най-големият ми личен провал!
4 (80%) 1 vote

Бившият мъж на водещата Мариана Векилска най-после проговори за скандалната им раздяла, научи HotArena.

Симеон Колев за пръв път признава, че всъщност с тв звездата не са двойка от вече 4 години, в които той е самотен баща. Времето не му помагало да преодолее краха на брака им, а последните месеци се оказали дори по-трудни от първите, защото Мариана Векилска не само напуснала семейния дом, а и страната, за да гони кариера в европейска институция в Брюксел.

Мариана Векилска и Симеон Колев

Симеон Колев едва ли някога ще прости на Мариана Векилска, но се е научил да живее с болката

„Раздялата с Мариана за мен беше трудна, драматична и унизителна. Приех я като най-големия си личен провал. Беше подценена съвкупност от лична болка. Но постепенно си дадох сметка, че не мога да се сърдя на пълнолетен човек за това, че е взел решение. Сега с Мариана не сме приятели. Ако и когато тя има нужда от мен – аз съм на линия, във функцията ми на възпитан и кооперативен човек. Няма да кажа лошо за нея, но няма и да лицемеря, че сме в прекрасни отношения. Нямаме отношения. Имали сме минало. Миналото е мъртво тегло за настоящото“, споделя нараненият Симо, цитира „Ретро“.

Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им син Момчил, и за дъщерята на Мариана от предишния брак било тежко.

„Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една много трудна връзка. Аз минах през всякакви периоди след разпадането на брака ни – на обвинения, на съжаления, на самосъжаления, но трябваше да остана цял, защото нося отговорност пред себе си и двете деца“, допълва Симо.

В главата му продължавали да кънтят последните думи на Мариана: „Симо, мерси, ама чао! Трудно се живее с такъв човек. Ти си перфектният мъж и това е най-големият ти проблем“, спомня си с болка Колев. Няколко месеца след раздялата се наложило той да тръгне на терапевт, защото отключил сериозни психически проблеми. Имал е паник атаки. „Нощем тичах в Спешното, мислейки, че умирам, а няколко часа по-късно трябваше да съм забавният Симо от БГ Радио, който води забавен сутрешен блок“, казва той.

Адът продължил повече от година – на приливи и отливи, като през това време той не си позволил да отсъства нито един ден от работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Симеон Колев: Раздялата с Мариана Векилска е най-големият ми личен провал!”

  1. гОркия Дон Жуан

    май 24. 2019

    Айде, айде, горкият Симо сега. А еленските роги, дето й е сложил с мадами, обвинявайки я, че е дебелана?! Нагъл самозабравил се мъж докато не му плюеш на суратя, не се сеща да те уважава. А после е късно.

Добавете коментар