Свърши се! Веселина Абаджиева избяга от Кирил Десподов

Свърши се! Веселина Абаджиева избяга от Кирил Десподов
Гласувайте за статията

Звездната двойка между футболиста Кирил Десподов и банкерската щерка Веселина Абаджиева се разпадна, научи HotArena.

Нападателят на италианския „Каляри” изтри всички снимки, на които са двамата с дъщерята на Цветелина Бориславова. „От няколко седмици вече не са заедно”, твърдят близки до двойката. Според тях причината била в това, че Веселина Абаджиева отказала да живее на семейни начала с Десподов на остров Сардиния, тъй като скучаела. Футболистът пък не бил съгласен да поддържат връзка от дистанция, писа „Уикенд“.

Кирил Десподов и Веселина Абаджиева

Край между Кирил Десподов и Веселина Абаджиева

Връзката между Десподов и осем години по-голямата от него Весела беше официализирана в първите дни на януари. 22-годишният нападател заведе избраницата си на тържеството във Военния клуб, където получи наградата за най-добър футболист на България за 2018 г. Няколко седмици по-късно обаче ЦСКА го продаде на италианския „Каляри” за повече от 2 милиона евро, и роденият в Кресна голмайстор замина да играе в Серия А.

Очакваше се, че Веселина ще замине за постоянно с него на красивия остров Сардиния. Само че на блондинката бързо й писнало там. На всичкото отгоре нямала приятелки и се чудела какво да прави, докато Десподов е на тренировка или е ангажиран да бъде на лагер с отбора преди всеки мач. Не говорела и италиански език. Затова Веселина бързо си събрала багажа и хукнала по празниците с компания в Гърция.

Последвал разговор между двамата, в който Кирил Десподов настоял, че ако ще бъдат заедно, половинката му трябва да живее при него на семейни начала в Сардиния. Отказът й сложил край на всички планове за женитба и деца и така връзката им се разпаднала.

„Веселина не е жена, която ще стои у дома до печката да чака мъжа си”, разправят още техни близки. Освен това Веселина била свикнала често да ходи по партита, шопинг, нощен живот в София и пътувания из чужбина – нещо, с което Десподов пък не бил съгласен. Така футболист №1 на България вече е свободен, но едва ли ще се хвърли бързо в нова връзка. За него най-важното е да влезе във форма, тъй като в „Каляри” напоследък е със статут на дълбока резерва. Ако не успее да се наложи в състава, напълно е възможно клубът да го даде под наем в някой отбор от второто ниво в италианския футбол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар