Бойкот! Криско и Тита са бесни на БГ Радио

Бойкот! Криско и Тита са бесни на БГ Радио
Гласувайте за статията

Бойкот на наградите на БГ Радио направиха Криско и Тита, узна HotArena.

Рапърът и участничката в „Като две капки вода“ са номинирани в няколко категории, но не успяха да се преборят за призово класиране.

Криско и Тита

Криско и Тита бойкотираха БГ Радио

Това вбесява габровеца. Той е изумен как творчеството му не е оценено и решава да отсвири музикалните награди. Щом научава, че няма да вземе нито една статуетка, той се обижда и бойкотира церемонията. Той е категоричен, че кракът му няма да стъпи повече на сцената на наградите на БГ Радио.

Криско съветва и Тита, която е негово протеже, да не ходи в Пловдив на мероприятието. Двамата са дупе и гащи, където е единият, там е и другият. За дуото бе обявено, че ще се появи в зала „Колодрум“. Ликовете на Криско и Тита през пет минути бяха показвани на огромните монитори на сцената и зрителите очакваха, че любимците им ще се появят.

Голяма част от зрителите в препълнената зала дори са си купили билети специално заради Тита и Криско. Организаторите до последно очакват хитмейкърът да се яви в Пловдив. Той им съобщава в последния момент, че няма да успее за наградите. Оправдава се с личен проблем, разказват източници на „България Днес“.

Минути по-късно се обажда и Тита. Цицорестата изпълнителка увърта, че има неотложен ангажимент. А в същото време се забавлява в компанията на фризьора Венелин Кондаков и мистериозен мачо в столичен бар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бойкот! Криско и Тита са бесни на БГ Радио”

  1. Нина Колева

    май 24. 2019

    За какъв музикален фактор се има Криско,,не ми е съвсем ясно…

  2. Ивана

    май 25. 2019

    Не ми харесват и двамата. Разглезени и нахални, с високо самочувствие без особено покритие. Не може да се каже, че един рапир е велик изпълнител. Младата публика ги прави такива, но са далеч от истината, много далеч!

Добавете коментар