След като „Шоуто на Слави“ се разпадне, ето какво ще се случи с „Ку-ку бенд“!

След като „Шоуто на Слави“ се разпадне, ето какво ще се случи с „Ку-ку бенд“!
Гласувайте за статията

„Ку-ку бенд“ ще продължи да съществува.“ Това обяви един от най-важните членове на групата Евгени Димитров. Маестрото е категоричен, че Слави и компания няма да спират да правят музика. След като стана ясно, че шоуто на Дългия няма да продължи по Би Ти Ви, се появиха спекулации, че групата ще се разпадне. Мозъкът на „Ку-ку бенд“ бързо опроверга това.

„Ще продължим да работим по нови проекти. Хората ценят нашата музика“, обясни Маестрото в Пловдив. В зала „Колодрум“ Димитров получи награда от БГ радио за група на годината. „Ку-ку бенд“ пребори сериозна конкуренция, но с парчето си „Притури са планината“ разбиха конкуренцията на пух и прах.

Ку-ку бенд

„Ку-ку бенд“ продължава да твори

Членовете на групата веднага бяха налазени от останалите музиканти. Дълъг разговор с Маестрото проведе Венци Венц. Рапърът и един от най-доверените хора на Слави обсъдиха надълго и нашироко идеи за песни.

„Радваме се, че сме тук. Искаше ми се всички членове да сме пред вас, но останалите са на работа“, каза с усмивка на устата Недялков.

По информация на „България Днес“ „Ку-ку бенд“ работят по нов албум. Съвсем скоро се очаква Слави и компания да влязат в студиото и да запишат поредните си хитове.

Все по-усилено се мълви, че Трифонов ще премине в „Нова“. Засега и две страни мълчат по въпроса, но в края на лятото се очаква да се разбере дали Слави ще получи екранно време в някоя телевизия.

HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар