Най-после Стефан Данаилов ще види родно внуче!

Най-после Стефан Данаилов ще види родно внуче!
5 (100%) 1 vote

Големият Стефан Данаилов най-после може да затвори драматичните серии в живота си и да се поздрави с щастливо семейно събитие.

Ламбо ще става дядо. Синът му Владимир Данаилов само след дни се прибира у нас да види баща си. Влади идва на 5 юни за премиерата на Мастера в Народния театър и се очаква да му съобщи благата вест, че двамата със съпругата си Виктория очакват наследник.

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов ще става дядо

Новината не отрече и майката на Влади – очарователната Ирен Кривошиева. „Като дойде той, го питайте лично, не искам аз да съм му говорител“, сподели партньорката на сцената на Стоянка Мутафова.

Самият Влади изненадал татко си с решението да присъства на премиерата на пиесата „Актрисата“ по Питър Куилтър. Само преди година той сподели, че скоро няма да се връща в родината, тъй като му предстоят множество изпити за специалността „Медицина“, която изучава в американския университет „Джон Едуардс – Маршал“. След като разбрал щастливата вест обаче, синът на Ламбо решил, че е най-добре той лично да съобщи на баща си факта, че ще става дядо.

„Ако имам момче, то ще се казва на баща ми – Стефан. Ако е момиче, на майка ми – Ирен“, сподели Владимир пред „България Днес“ малко преди да замине за САЩ миналата година.

Тогава с баща си Данаилов-младши обсъдил възможностите за обучението си в чужбина. Влади не пожелал баща му да го издържа и решил, че ще изтегли кредит за изпитите. 900 000 лева взел той без лихва.

„Всеки студент получава в Америка стипендия, ако го приемат. Него го приеха. От 10 000 души са приети само 14. Държавата отпуска безлихвен кредит като стимул за хората, които се трудят и искат да успяват“, сподели ни майката на Влади – Ирен Кривошиева.

HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Най-после Стефан Данаилов ще види родно внуче!”

  1. Геновева

    май 25. 2019

    от 10000 човека са приети само14 . По голяма глупост от тази трудно може да се измисли

Добавете коментар