Криско едва се грижи за своята кариера, а как ще се справя с тази на братя Аргирови?!

Криско едва се грижи за своята кариера, а как ще се справя с тази на братя Аргирови?!
Гласувайте за статията

Криско ще бъде новият продуцент на братя Аргирови. Мнозина обаче се чудят как ще успее да възроди кариерата им, след като неговата самата е в застой.

Рапърът Криско става продуцент на естрадните легенди Благовест и Светослав Аргирови, научи HotArena. Близнаците водят преговори с габровеца да станат част от каталога на музикалната компания „Адаманд ентъртаймънт“.

Криско и Аргирови

Криско е продуцент на Аргирови

След пенсионирането си в Норвегия Светослав се върна за постоянно в България и с брат му започват нов рестарт на кариерата си. През последните 20 години двамата имаха епизодични изяви на сцената, но тази есен готвят ударно завръщане. „В момента преговаряме с Криско да работим за неговата фирма. За догодина смятаме да направим голям концерт и трябва сериозна подготовка“, споделя пред „Телеграф“ Благовест Аргиров.

В музикалните среди шушукат, че този проект ще е обречен на провал. „Криско не може да се грижи за собствената си кариера, как ще се справи с тази на Аргирови не е много ясно“, чудят се колеги на легендарния дует.

В последните месеци Криско се оплаква от липса на участия. Собствениците на клубовете не искат да рискуват и да изплатят хонорар от 5000 лева, който посмъртно не могат да избият след това. Някои от тях са готови да платят неустойка на Криско, но да анулират вече планираните му ангажименти.

На едно от последните участия на рапъра в пловдивски клуб са се събрали едва 50 човека, които са го освиркали в края на изявата заради пеенето на плейбек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар