Краси Радков към Калин Терзийски: Съжалявам!

Краси Радков към Калин Терзийски: Съжалявам!
3.7 (73.33%) 3 votes

Комикът Краси Радков се покая за грубите шеги, които си прави с писателя Калин Терзийски в „Шоуто на Слави“!

Краси Радков изпадна в конфузна ситуация при среща очи в очи с Калин Терзийски. Имитаторът от „Шоуто на Слави” засече писателя в голямо столично заведение и изпадна в неловка ситуация да се обяснява за обидните скечове, с които се подиграва на твореца за неговите алкохолни залитания и вербални изцепки, пише в. „Галерия”.

Краси Радков и Калин Терзийски

Краси Радков се извини на Калин Терзийски

Според очевидци Краси Радков се измъкнал, че все пак това му е работата като актьор – да имитира, а и сюжетите се пишат от сценаристи, а не са негова хрумка.

Калин, като широкоскроен човек, обяснил, че е наясно как функционира шоубизнесът и няма нужда от толкова обяснения. Все пак актьорът от Враца се извинил на писателя, който приел думите с усмивка и се отправил към масата си, пише Lupa.bg.

Обидните скечове по адрес на Калин Терзийски само до два месеца ще са вече в историята, тъй като „Шоуто на Слави“ приключва своето излъчване в края на месец юли. Все още не е известно какво ще стане с Краси Радков след това, но се очаква да последва Слави Трифонов в каквото и да се захване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар