Ваня Джаферович: Няма нищо по-тъжно от изборите, жалка картина!

Ваня Джаферович: Няма нищо по-тъжно от изборите, жалка картина!
Гласувайте за статията

Ваня Джаферович не се влияе от политическия живот и дори го смята за жалък. Днес има избори, но бившият футболист едва ли е отишъл до урните.

Ваня Джаферович е родом от Хърватска, но от много години живее в България и официално е установен тук. Той се води вече български гражданин и има право да гласува, но надали иска.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович е аполитичен

Това стана ясно от негово изявление във Фейсбук. Там сребърният медалист от „Биг Брадър Ол Старс“ написа, че това, което днес се случва, е тъжно и жалко, забеляза Kliuki.bg.

„Няма нищо по-тъжно и по-пошло от предизборните кампании, лозунги и изборите като цяло. Някакви хора, които се мислят за много умни, те убеждават как точно те са тези, които ще оправят живота ти, след като предишните са ти го съсипали. Изглеждат като онези продавачи на коли,застраховки и апартаменти, отчаяни да продадат гнилият си продукт и да лапнат някоя комисионна.

Още по-тъжно ми е когато видя известни личности, спортисти, музиканти, актьори замесени в цялата тази смърдлива каша. С наведени глави, говорят същите тъпотии, в които очевидно не вярват, надявайки се да извоюват “мястото под слънцето”, използвайки се от положителният им статут сред хората.

Жалка картина…“ – гласи написаното от Ваня Джаферович в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар