Катето Евро между чука и наковалнята

Катето Евро между чука и наковалнята
1 (20%) 1 vote

Две телевизии са на нож за Катето Евро. Без да иска, майката на Александър Кадиев се оказа между чука и наковалнята, когато преди дни Би Ти Ви реши да пусне шоуто „Игрите на звездите” цели 3 години след като я нае за негова водеща. В същото време по конкурентната БНТ също тече предаване, в което актрисата е главно действащо лице. Това припокриване станало повод за сериозни разправии, твърдят източници на „Уикенд”.

„Игрите на звездите” е шоу, в което популярни личности, разделени в два отбора, се състезават помежду си. Капитани на отборите са Денис Ризов и Георги Тошев. Предаването тръгва на 31 май и ще се излъчва през лятото, в петък вечерта. Макар стартът му да бе обявен преди дни, то е чакало с години, докато стигне до ефир.

Катето Евро

Катето Евро между чука и наковалнята

Още през пролетта на 2016 г. Катето Евро подписва договор с Би Ти Ви като водеща на шоуто. През есента на същата година телевизията вече разполага с готови за излъчване предавания, които само чакат да ги пуснат в ефир. Както обаче „Уикенд” тогава писа, стартът на шоуто внезапно е отложен за неопределено време. Причините за това така и не стават ясни за широката общественост.

Междувременно актрисата изпада в остра нужда от доходи, твърдят източници на „Уикенд”. Малко преди да подпише договора с Би Ти Ви, й се налага да прежали няколко заплати от фалиралата ТВ7, където също води предаване. Понеже така и не си получила парите, пред близки Катето се зарекла кракът й повече да не стъпи в тв студио. Тъй като обаче няма други сигурни източници на доходи, когато от Би Ти Ви я канят да води „Игрите на звездите”, забравя клетвите и приема офертата. Но и тук удря на камък, тъй като ръководството на телевизията започва перманентно отлагане на предаването за „следващ сезон”.

Така минават цели две години. Накрая Катето получава оферта от БНТ да води готварското шоу „Храна за душата”. То тръгва в ефир тази зима и бързо става любимо на много домакини, които се чудят какво да сготвят за домочадията си. И точно сега – няколко месеца след старта на това шоу, в Би Ти Ви отново се сещат за „Игрите на звездите” и ги залагат в лятната си програмна схема.

Източници на „Уикенд” твърдят, че в БНТ са бесни, че конкуренцията ще използва едно от лицата й. Катето обаче нямало как да откаже ангажимента в Би Ти Ви, приет още преди 3 години, независимо от нелепата ситуация, в която той я поставя – да бъде едновременно водеща в два конкурентни канала. Въпреки всичко се твърди, че актрисата била доволна, че „Игрите на звездите” ще видят ефир. Така трудът й, вложен в предаването, няма да отиде на вятъра.

HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар