Бившата на Антон Хекимян: Влюбих се в Асен от пръв поглед!

Бившата на Антон Хекимян: Влюбих се в Асен от пръв поглед!
Гласувайте за статията

Василена Гръбчева, която 3 години делеше едно легло с топ журналиста Антон Хекимян, отново е влюбена и не иска да го крие пред никого, защото е много щастлива с новото си гадже, което е също с много престижна професия.

„Беше много странно. Той твърди, че и той така. Като ме видял на бензиностанцията, вече бил сигурен, че аз съм неговата жена. Много странно, не ми се е случвало досега”, сподели Василена Гръбчева за новата си любов.

Василена Гръбчева и Асен Цеков

Василена Гръбчева и Асен Цеков са сродни души

Журналистката на Нова тв, която преди това имаше връзка с колегата си от Би Ти Ви Антон Хекимян, срещнала неврохирурга д-р Асен Цеков по време на работа. Видели за първи път на бензиностанция в столицата, а поводът бил желанието на Василена да направи репортаж за благотворителната инициатива на Асен.

Той е носител на приза „Млад лекар на годината”. Неврохирургът, който е моторист, от дълго време развива благотворителна дейност. Той и сподвижниците му от мотоклуба посещават домове за деца, лишени от родителски грижи, за да помагат с каквото могат, пише ‘Уикенд“.

„Отидох да направя материал за тази благотворителна кауза и срещнах това момче на една бензиностанция… Две седмици по-късно вече живеехме заедно”, споделя Василена.

Припомняме, че Гръбчева живя с Хекимян, но нещата между тях приключиха, след като така и не се стигна до брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар