Мегз и Румен Рончев цъфнаха заедно след ареста! (още подробности)

Мегз и Румен Рончев цъфнаха заедно след ареста! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз и Румен Рончев с първа публична изява след ареста!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз публикува първи кадър на нея и транспортния бос Румен Рончев в профилите си в социалните мрежи.

Мегз

Мегз и Румен Рончев като влюбени гълъбчета

На фотоса двамата влюбени изглеждат истински щастливи и отдадени един на друг. Снимката предизвика стотици коментари из всичките профили на модната принцеса.

На повечето от тях влюбените получават поздравления и пожелания за любовта си. Много фенове на Мегз дори споделиха публикацията като използваха хаштаг “истинската любов съществува”.

Други пък упрекнаха дизайнерката, че транспортния бос е твърде стар за нея. Миглена отговори лаконично:

“Мъжът ми е 12 години по-стар от мен. Въпреки, че изглеждам 5-ти клас, аз съм вече на 28, мъжът ми е на 40. Една съвсем нормална разлика във връзка”.

Миньончето даде категоричен отговор и по друга спорна тема в любовно-съдебния казус. Миньончето написа на стената си специална благодарност към адвокат Светлана Паскалева.

Припомняме, че в началото на случая транспортния бос беше защитаван от двама различни адвокати – един, нает от бившата му съпруга и един от Мегз.

Стигна се дори до директна конфронтация в съдебната зала по време на една от мерките, в която единият адвокат пледираше невинен, а другият виновен.

Мегз пък обвини бившата съпруга на Рончев и адвоката, нает от нея, че умишлено държат транспортния бос в ареста.

В крайна сметка, когато разбрал, че е манипулиран, транспортния бос се отказал от защитниците си. А адвокат Паскалева, която Каканашева наела по случая, успяла да поведе делото в разумна посока и резултатите са налице.

За това намекна и самата Мегз, която написа на стената си: “Специално благодаря на адвокат Паскалева, която ни помогна да вземем разумни решения и да извървим достойно пътя към оправяне на кашата, която бяхме забъркали”.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар