Бомба: Мария Игнатова се утешава в прегръдките на Николай! (още разкрития)

Бомба: Мария Игнатова се утешава в прегръдките на Николай! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова се утешава в прегръдките на фризьора Николай!

Мария Игнатова е подозрително близка с известен столичен фризьор, видя „Ретро“. Бившата половинка на Димитър Рачков изкарва почти всеки ден в компанията на топкоафьора Николай, с когото се познавала от доста години.

Мария Игнатова

Младият Ники утешава Мария Игнатова

След като комикът я изоставил, Мария потърсила утеха при близкия си приятел. При когото вече тичала не само за да й прави прически, а и за да я разведрява.

Въпросният отлично се познавал и с актьора не само покрай Игнатова, а и заради работата си с фирмите на Джуди и Маги Халваджиян. Дори в момента Николай продължава да се грижи за визиите на Хилда Казасян за лайфовете на „Като две капки вода“ всеки понеделник.

Двамата с Мария пък не спират да пускат весели снимки заедно. На които съкрушената доскоро блондинка отново позира с усмивка на лице.

Под фотосите нейни дружки се надпреварват да коментират с издайнически намеци, наричайки ги „гаджета“.

Дали в действителност са такива, или Игнатова просто се опитва да дразни бившия си, за момента тя отказва да коментира. Но раздялата й с Рачков този път била окончателна, а той не си губел времето и продължил по пътя си.

Освен че има открита закачка с адашката на бившата си – певицата Мария Илиева, която дори си позволи да целуне по устата по време на ефир, комикът води и активен социален живот.

Той непрекъснато обикаля нощните заведения и горещите светски събития в столицата, където покрай него кръжат рояци от атрактивни мадами.

Името му, откакто отново влезе в редиците на ергените, непрекъснато е спрягано с изкусителни жени.

За последно се заговори, че е имал краткотрайна афера с плеймейтка, а после е забил и секси диджейка, която се грижела за музикалното оформление на неговото авторско представление – Забраненото шоу на Рачков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар