Горещо: Прелестите на Тита не спират да растат, очите на мъжете изтичат! (виж тук)

Горещо: Прелестите на Тита не спират да растат, очите на мъжете изтичат! (виж тук)
Гласувайте за статията

Тита се радва на невиждани естествени прелести!

Псевдонимът на Христина Миленова Христова – Тита, въобще не е случаен. Мнозина го асоциират от английски език с „цици“… Та Тита с големите „тити“ за пореден път изпоти почитателите на преливащите форми.

Тита

Младата Тита се радва на уникален бюст

На последното си участие преди големия финал на имитаторското шоу „Като две капки вода“ Тита облече прилепнала блузка.

Всичко се видя, това, че дрехата е без деколте, не значи нищо. Просто природните дадености отдолу са толкова масивни, че пробиват, пише вестник „България Днес“.

19-годишната певица е късметлийка, ако мечтае за огромен бюст, който не спира да расте. И е голям карък, ако й тежи и причинява болки в гърба.

Младата изпълнителка е известна с ревностното криене на циците си. Откакто стана известна, тя всячески ги сплесква, покрива, закрива и кара мъжете да скърцат със зъби от яд. До неотдавна, когато реши да ги „осребри“ и си ги възпя в едно парче.

Междувременно остават броени часове до финала на „Капките“. За първи път в историята на шоуто Христина Христова и Мария ще влязат в емблематичните визии на един и същ изпълнител – Бионсе.

А Милко Калайджиев ще бъде Георги Минчев, докато Стефан Илчев ще заложи на Лили Иванова. Кой от тях ще отнесе победата и колата, ще видим довечера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар