Публично: Радина Кърджилова шокира Деян Донков! (виж какво съобщи)

Публично: Радина Кърджилова шокира Деян Донков! (виж какво съобщи)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова сащиса половинката си Деян Донков с неочаквано признание!

Неочаквано признание към любимия си Деян Донков отправи актрисата Радина Кърджилова. Красавицата сподели, че е готова и за сватба, и за второ бебе.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова хвърли бомбата с това, което призна публично

Двойката вече има един син – Христо, кръстен на бащата на актрисата, но очевидно правят планове за увеличаване на семейството. Влюбените явно планират и сватба, тъй като чаровницата намекна, че вече е готова за брак.

Признанията си Радина направи във Военния театър, на връчването на наградите „Аскеер”. Церемонията бе изключително емоционална за всички присъстващи.

Когато актрисата се качи на сцената, за да вземе отличие за главна женска роля, тя не пропусна да благодари на любимия си Деян Донков, пише вестник „България днес“.

„Искам да благодаря на Деян за добрата режисура”, започна с благодарностите Радина Кърджилова. Мако по-късно, в коридорите на театъра, актрисата сподели, че вече е готова за семейство.

„Сега съм готова за второ дете и за сватбата”, каза още актрисата. А дали Деян ще изпълни желанието й, предстои тепърва да разберем.

Почит бе отдаден и на покойния Иван Ласкин с песента „Тече, всичко тече, времето няма бряг и ни влече”. А награда за цялостен принос получи актьорът Иван Налбантанов от колегата си Васил Михайлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар