Тото от СкандаУ: Никога преди не съм обичал така! (разби сърцето на бившата си Кака Яна)

Тото от СкандаУ: Никога преди не съм обичал така! (разби сърцето на бившата си Кака Яна)
Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ разби сърцето на бившата си с това признание!

Тото от Скандау е на крилете на любовта. Новото гадже на музиканта – танцьорката Кристин Петринска, е влязла толкова много под кожата на победителя от „Вип Брадър“, че той е луд по нея.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ посече Кака Яна

„Най-накрая открих истинската любов“, призна пред вестник „България Днес“ Йонислав Йотов, както е името на рапъра. „По-влюбен съм от всякога. Досега не съм изпитвал толкова сериозни чувства към някого“, обясни се в любов Тото.

Преди да срещне Кристин, той изживя бурен романс с по-възрастната от него Яна. Двамата се разделиха и Тото от СкандаУ бе изпаднал в дупка. След като се залюбва с красивата танцьорка, той разбира, че любовта съществува.

Въпреки силните им отношения двамата все още не планират сватба, макар че се носят слухове, че Кристин е бременна.

Запитан дали би влязъл в някое риалити предаване от сорта на „Като две капки вода“, Тото е категоричен, че няма физическото време.

„Във „Вип Брадър“ имах договорка да излизам за участия. Доколкото знам, „Капките“ изискват много сериозна подготовка. Участието ти изяжда цялото време, а на мен ми трябва“, обясни Тото.

Певецът обори слуха, че с дуетния му партньор Лъчо скоро ще се разделят. „Шансът да се разделим с Лъчо е нулев. Знам, че много хора искат „СкандаУ“ да ни няма, но това няма как да се случи. Ще сме заедно още дълги години.

По-вероятно е животните да проговорят, отколкото ние да спрем да пеем заедно“, категоричен е изпълнителят, който обра най-много призове на наградите на БГ Радио.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар