Потрес: Силиконовата Андреа хвърли в ужас мрежата! (виж тук)

Потрес: Силиконовата Андреа хвърли в ужас мрежата! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Адашката на Андреа буквално потресе мрежата!

Фейсбук профил на млада българка, назоваваща себе си Андреа Иванова, набира все по-голяма популярност сред медиите и социалните мрежи. Причина за нарастващия интерес към въпросната личност е шокиращата й силиконова визия, граничеща до… зловеща?!

Андреа

Андреа се е направила на… вие преценете сами

Профилът на умопомрачително изглеждащото момиче бъка от горе до долу с нейни фрапиращи селфита, на които смайващо огромни джуки стряскат с ужасяващите си мащаби.

Да се смееш ли, да плачеш ли…?! Освен че е обезобразила устните си, Андреа е посегнала и на гърдите си, които изглеждат като балони пред спукване.

Плътни сенки покриват клепачите й, окичени с изкуствени мигли, стигащи до безобразно оформените й, наполовина оскубани, вежди.

Въпреки отвращаващата външност на Андреа обаче, девойката се радва на солиден брой фенове и от двата пола. Да не пропуснем да отбележим, че все пак сред забележителните си авто фотоси, на които явно блондинката не може да се нагледа, същата е намерила място и за изумителни философски размишления от типа на:

„Един ден ще видиш мъката през моите очи и ще плачеш още по-силно“, „Извинението не е достатъчно, когато сърцето кърви“. „Легендите стават в 5 сутринта, ултралегендите лягат в 5 сутринта“. „Хората, които се бъркат в чуждите животи, в предишния си живот са били бъркалки“ и тем подобни „велики“ прозрения.

Сред коментарите под снимките на „дивната хубавица“ дори има такива, при това от мъже, които или се забавляват на психическите й отклонения, или, с ирония или не, въздишат по циците й с неудържим възторг.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар