Адашката на Андреа буквално потресе мрежата!Фейсбук профил на млада българка,

назоваваща себе си Андреа Иванова, набира все по-голяма популярност сред медиите и социалните мрежи. Причина за нарастващия интерес към въпросната личност е шокиращата й силиконова визия, граничеща до... зловеща?! [caption id="attachment_426415" align="alignright" width="223"]Андреа Андреа се е направила на... вие преценете сами[/caption] Профилът на умопомрачително изглеждащото момиче бъка от горе до долу с нейни фрапиращи селфита, на които смайващо огромни джуки стряскат с ужасяващите си мащаби.

Да се смееш ли, да плачеш ли...?! Освен че е обезобразила устните си, Андреа е посегнала и на гърдите си, които изглеждат като балони пред спукване.

Плътни сенки покриват клепачите й, окичени с изкуствени мигли, стигащи до безобразно оформените й, наполовина оскубани, вежди. Въпреки отвращаващата външност на Андреа обаче, девойката се радва на солиден брой фенове и от двата пола. Да не пропуснем да отбележим, че все пак сред забележителните си авто фотоси, на които явно блондинката не може да се нагледа, същата е намерила място и за изумителни философски размишления от типа на: "Един ден ще видиш мъката през моите очи и ще плачеш още по-силно", "Извинението не е достатъчно, когато сърцето кърви". "Легендите стават в 5 сутринта, ултралегендите лягат в 5 сутринта". "Хората, които се бъркат в чуждите животи, в предишния си живот са били бъркалки" и тем подобни "велики" прозрения. Сред коментарите под снимките на "дивната хубавица" дори има такива, при това от мъже, които или се забавляват на психическите й отклонения, или, с ирония или не, въздишат по циците й с неудържим възторг. Източник: hotnews.bg