Ексклузивно: Алекс Раева разкри пола на бебето и още…! (виж тук)

Ексклузивно: Алекс Раева разкри пола на бебето и още…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алекс Раева разкри пола на така чаканото си бебе!

Певицата Алекс Раева най-сетне спря да крие, че чака първото си дете. Тя за първи път пусна снимка на бременното си коремче, при това изрисувано. Върху корема й грее образа на русо момиченце с панделка, което показва, че бившата вокалистка на Слави Трифонов чака момиче.

Алекс Раева

Алекс Раева разкри, че очаква момиченце от половинката си

До преди няколко дни Раева се пазеше от светлината на прожекторите и не коментираше новината, че ще става майка за първи път.

След като се появи на изложба в столична галерия с бащата на бебето, сега тя направи и следващата стъпка, като разкри пола на бебето си. На изложбата се появи и друга майка-адреналинката Яна, която ще роди всеки момент.

Танцьорката, която в предишни сезони участваше в „Като две капки вода” е в деветия месец. Това ще е второ дете на Яна, която преди 10 години роди син. След раздялата с бащата на детето си Емил Леков, двамата водиха грозна война за правата над хлапето.

Яна дори обяви на няколко пъти, че Леков и майка му не я пускат даже да го види. Днес обаче тя е щастлива в очакване на новия живот и използва последните дни преди раждането, за да си почине и да изчете и изгледа всички книги и сериали, които е планувала.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар