Скандал: Гала дължала 800 лева на Топлофикация! (служителка й крещи – виж тук)

Скандал: Гала дължала 800 лева на Топлофикация! (служителка й крещи – виж тук)
Гласувайте за статията

Гала дължала 800 лева на Топлофикация, служителка я „нахранила“ по телефона!

Гневна служителка се обадила на водещата на „На кафе“ Гала по телефона, че не си плаща сметките на време. Да, и известните също не са застраховани от скандали и неуредици.

Гала

Гала не си била плащала сметките на Топлофикация

Гневна служителка на „Топлофикация“ – София се обадила по телефона на водещата Гала от „На кафе“, за да си иска дължима сума от 800 лева за неплатено парно за няколко месеца.

Тя се развикала по телефона на водещата и поискала незабавно битовата неуредица да бъде оправена, жалва се в ефир самата половинка на Стефан Николов.

Популярната тв дама се опитала да успокои служителката, обяснявайки й, че си плаща по банков път и не е пропускала неплатен месец.

Служителката явно не подозирайки, че говори с толкова популярна личност, продължила да й се строска и да настоява за оправяне на сметките. И тази тирада продължила няколко минути, през които Гала не можела и копче да каже.

Спокойната иначе водеща се възмущава. И не толкова от настъпилото недоразумение, а от непростимо нахалното и невъздържано поведение на въпросната служителка.

„Случват се такива неща, но защо трябва с грубост и агресия?“, възмущава се популярната блондинка от Нова телевизия, пише lifeonline.bg. Какви мерки ще предприеме, ще разберем впоследствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар