Венета Райкова се пусна като второкласничка!(Взриви мрежата с тази снимка)

Венета Райкова се пусна като второкласничка!(Взриви мрежата с тази снимка)
Гласувайте за статията

Венета Райкова се пусна в мрежата като ученичка от втори клас!

Водещата на „Папараци” Венета Райкова отново взриви мрежата. Блондинката се изживява в последно време като авторка на бестселъри.

Телевизионерката пусна доста интересна снимка в мрежата.

Венета Райкова я пусна по повод 24 май, като не забрави да поздрави и своите любими учителки с националният празник.Ето какво каза:

„На този ден искам да благодаря на любимата ми учителка – другарката Стойчева преподавател по български език и литература в 130 СОУ „Стефан Караджа” гр. София.

Освен, че ни преподаваше изключително увлекателно задължителния материал от 4 до 7 клас, с нея обсъждахме много житейски ситуации.

Искам да благодаря и на класната ми до 4 клас в същото училище – другарката Вутова!! Тя живееше през една къща от нашата на ул. „Летоструй” близо до „Герена” и всеки ден разказваше на майка ми какво съм правила през деня в училище.

Смеех ли да не уча?! И така от самото начало, като ми тръгна на шестици, така продължи и до края, винаги съм била отличничка, много учех!

Другарката Вутова последно я видях преди 4 години, дойде на среща на класа ни в един ресторант и ни помнеше всичките, много ни се зарадва и ние на нея! Дано и двете ми любими учителки да са живи и здрави, дадоха ни изключително много! Поклон и респект!“, сподели Венета Райкова.

След което качи и въпросната снимка, на която ще я видите, обградена в кръгче:

„Ето ни с другарката Вутова – 2 В клас на 130 СОУ „Стефан Караджа“ град София – бяхме страхотен клас, а тук ни приемат за чавдарчета!

В съседната паралелка учеше Мариана Векилска, но 7 клас я приеха в друго. В нашето училище е учил и Евгений Бакърджиев, както и някои спортисти на „Левски“, сподели Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар