Стефан Илчев го направи! Спечели „Капките“ и се качи в чисто нов автомобил

Стефан Илчев го направи! Спечели „Капките“ и се качи в чисто нов автомобил
Гласувайте за статията

Стефан Илчев успя да стане новият крал на „Като две капки вода“!

Напук на всички звезди в тазгодишния сезон на „Като две капки вода“, шампион стана най-малко известният участник. Стефан Илчев се поздрави с крайния успех в шоуто, научи Kliuki.bg.

Стефан Илчев

Стефан Илчев е шампионът на „Като две капки вода“, сезон 7

Бургазлията се представи перфектно в образа на Лили Иванова тази вечер. Той изпълни „Cammino“ и вдигна на крака всички в залата.

На второ място остана Мария Илиева. 41-годишната певица се представи с „Listen“ на Бионсе.

Финалната четворка оформиха съответно на трето и четвърто място поп-фолк легендата Милко Калайджиев и младата дива Тита.

Победата на Стефан не е изненада, тъй като цял сезон той събираше почти винаги най-високия зрителски вот. Освен това Илчев завърши и с най-голям брой точки преди финала.

Бургазлията се прочу преди години като най-добрия имитатор на Лили Иванова. Именно така попадна в „Като две капки вода“.

В края на миналата година продуцентът Маги Халваджиян е отишъл специално в пиано бара в Бургас, където работи Стефан Илчев, за да го прослуша. Останал очарован от чутото и веднага го поканил в „Капките“.

В продължение на 3 месеца Стефан изпълняваше всякакви образи, но най-добре му се получиха женските. Именно така ще бъде запомнен най-вече в това шоу.

Той спечели чисто нов автомобил. Честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар