Криско и снахата на Халваджиян се награбиха! (виж ги тук)

Криско и снахата на Халваджиян се награбиха! (виж ги тук)
Гласувайте за статията

Криско и снахата на Халваджиян в приятелска прегръдка!

Пореден удар по конкуренцията нанесе Криско. Ситният рапър е готов на всичко, за да отвее останалите музиканти в бранша.

Криско

Криско и Алекс Енева ще работят заедно

Папараците на вестник „България Днес“ уловиха Криско на снимачна дейност на паркинг в мол. Кристиян Талев пристига с червения си джип, а го чакат всички.

Този път той решава да заложи на доказани спецове в лицето на Халваджиян. Щом слезе от лъскавото си возило той веднага прегърна хореографката Алекс Енева. Която е снаха на Маги Халваджиян и майка на внучето му Еди.

Криско и кръшната блондинката са близки приятели от години. Дълго време рапърът и семейство Халваджиян обсъждаха подробностите. Разпаленият разговор явно изнерви Кристиян и той запали цигара.

Тези дни габровецът е под пара в очакване на първото си дете от приятелката си Цвети. За да е неотлъчно до нея рапърът бърза да изкара колкото може повече парчета докато роди.

Припомняме, че Цветелина Петрова е неговият избор след продължителна връзка с плеймейтката Ася Капчикова. Рапърът и девинчанката бяха заедно и уж сериозни, но впоследствие се разделиха с гръм и трясък.

Към днешна дата двамата май не са дори приятели, което е съвсем разбираемо, заради начина, по който прекратиха отношенията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар