Благо Георгиев изригна: Не ме сравнявайте с Роналдо!(Виж още)

Благо Георгиев изригна: Не ме сравнявайте с Роналдо!(Виж още)
5 (100%) 1 vote

Благо Георгиев пусна първата си модна колекция

Бившият футболист Благо Георгиев изненада феновете си с модната си линия, с абревиатура BG7.

Инициалите са сбор от първите букви в имената на футболиста и любимото му число-7.

Благо Георгиев

Благо Георгиев става дизайнер

„Не мога да се нарека моден дизайнер, ще е доста гръмко ако го кажа. За мен създаването на собствена колекция дрехи е по-скоро свързано с хобито ми към това да се обличам добре“, заяви Благой Георгиев пред HotNews.

Много от неговите последователи обаче веднага го контрираха, че се сравнява с топ футболиста Кристиано Роналдо.

Многократният носител на приза „Златната топка” също има своя модна марка, кръстена CR7. Тя също носи инициалите на големия футболист. Според нашето момче обаче той ги използвал много преди известния си колега.

„От 10-15 години ползвам това съкращение, като 7 е любимото ми число. Не искам да ме сравняват нито с Роналдо, нито с никой“, отсече Благо.

Благой Георгиев разкри, че модното му творчество е негова сбъдната мечта.

„Отдавна ме влече, винаги съм се интересувал от дрехи и тенденциите в мъжката мода. Сега когато съм спрял с футбола и имам повече свободно време, реших да реализирам това хоби в бизнес.

Чрез модната си линия искам да покажа това, което ми харесва на мен и да го предложа на хората, които харесват този стил”, каза Благо.
Подкрепа в своето бизнес начинание той получил от половинката си Златка Райкова.

Русата Злати е действащ моделиер от 5-6 години насам с марката си Bless by Zlatka Raykova. „На Злати и вървят много добре нещата. По-навътре е от мен и й се доверявам в съветите“, обясни Георгиев, който налага спортно-елегантен стил за ежедневието ни.

Към момента той е пуснал на пазара 30-на артикула с изчистен дизайн и няколко с по-екстравагантен стил. Последните се предлагат само онлайн в мрежата. За лятото възнамерява да пусне на пазара по-цветни решения за силния пол. С любимата си творят и екипи за двойки.

На въпрос на светски репортери дали ще има сватбени камбани и бременна ли е Златка, Благо Георгиев отново отговори лаконично:

„Ще му дойде времето и ще разберете. Имайте търпение!“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар