Мариела Нордел разтърси мрежата!(Ето защо за жените е пагубно венчилото и още…)

Мариела Нордел разтърси мрежата!(Ето защо за жените е пагубно венчилото и още…)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел отново разби феновете си с това признание!

Устатата Мариела Нордел си живее щастливо живота.

Тя даде себе си за пример и разкри защо жените да не се женят, а мъжете напротив-да го правят на всяка цена.къдрокосата готвачка е сама и не иска да търпи до себе си вечно недоволен и изневеряващ съпруг.

Мариела Нордел

Мариела Нордел не иска повече да се омъжва

Ето какво откритие на щатски учен публикува на стената си ексцентричната кулинарка. И разтърси мрежата:

„Ако видите 40-годишна неомъжена жена, вероятно ще си помислите: „Жалко е, но дано един ден тя да срещне подходящия мъж.

Не, по-вероятно тя ще срещне неподходящ мъж, който ще я направи нещастна и болнава“, казва Долан“, цитира го Мариела Нордел. И продължи, този път за себе си:

„Аз съм живия пример – омъжих се на 45 – красива, весела, здрава, разделих се три години по-късно нещастна, погрозняла, минала през рака…

За това и сега им викам на любовниците: „Много съм влюбена в теб, но да не съм чула и думичка за какъвто и да е тип връзка“. А те не могат да повярват, че жена така им говори.

Ама се кефят, де… щот ги избирам само женени – да има кой да им бере гайлето, да не ми създават проблеми, аз искам само хубавата част вече!

Никой не ми мрънка, че работя по много или пътувам постоянно в командировки, нито ми казва кога да каня у дома приятели.

Не ми се муси защо съм погледнала тоя или усмихнала на оня, защо ми се излиза да се размазвам с тайфата, вместо да му стоя диван чапраз и да му готвя.

Не ми държи сметка колко и за какво съм похарчила. Когато им свирна, винаги са на разположение и сексът не е по три минути…

И съм отново здрава, хубава и щастлива, и нямам намерение повече да сглупявам!“, разби мрежата Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар