Калина Паскалева разкри защо не понася БСП и нейния лидер! (Направи неочаквани признания)

Калина Паскалева разкри защо не понася БСП и нейния лидер! (Направи неочаквани признания)
Гласувайте за статията

Калина Паскалева разкри защо не понася Левицата и Корнелия Нинова!

Журналистката и бивша изкусителка Калина Паскалева изненада всички с отношението си към БСП.И разкри защо недолюбва нейния лидер Корнелия Нинова.

Тя обясни, че при отправен въпрос към червените партийци, докарал й огромни ядове.Ето какво разказа Корнелия Нинова:

Калина Паскалева

Калина Паскалева разкри защо недолюбва червените

„ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ С ЛЮБОВ КЪМ МЕН!… Първият път, точно преди година, зададох въпрос на г-жа Нинова дали знае от какво се нуждаят децата с увреждания във фейсбук.

На следващия ден в определени медии излезе публикация, че съм к*рва, която спи с охранителите в Слънчев бряг. Също така и с Карбовски, за да ми излъчва филмите и още куп обиди по мой адрес.

Същият ден на мястото, в което тогава работех, се получи обаждане от партиен кадър на БСП (поне така казаха от ръководството) с въпрос защо си позволявам да ги нападам.

На по-късен етап бях предупредена, че ако искам да продължа да работя, да внимавам какво говоря.

Няма такъв момент в живота ми, в който аз да се съобразявам дали да споделя мнението си. Няма и да има. И това мисля, че съм го доказала през последните десет години.

И не защото подкрепям някоя партия, и спрете да ми приписвате пристрастия.

В момента на стената ми се пишат същите гнусни коментари от троловете на БСП и защитниците на Елена Йончева – дали съм влязла с гъза си в ТВ7. Що за въпрос е това от стари жени?

Най-малкото не ви отива. Ще поместя коментарите да ги видите сами.

Няма да се обяснявам защо съм работила в тази телевизия. Самият факт, че в момента изливате за пореден път тонове помия по мой адрес, показва категорично каква партия е БСП и какви са симпатизантите й.

Адмирации! За вашата култура, възпитание, морал… За тази свобода на словото ли се борите вие – че зададох въпрос какво е купено за 650 хил.лв.“, вбеси се Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар