Красивата Тита беше засечена с мистериозен мъж в мола!Сензацията на шоуто за имитации

„Като две капки вода“ – Тита, явно не е получила хонорара си от предаването, щом пести от нови придобивки. Бомба: Спипаха Тита с непознат мъж в мола! (СНИМКИ) Младата поп звезда бе засечена от фотографите на „Ретро“ да щурмува най-големия търговски център в столицата. Но след дългата обиколка по магазините си тръгна почти с празни ръце. Въпреки че идолката на тийнейджърите обходи най-скъпите бутици, си остана само с гледането. И бързо се пренасочи към по-евтините марки.

И техните артикули обаче не й бяха съвсем по джоба. Защото Тита дълго се колеба дали да си купи една или две блузки, чиито цени бяха по 30 лева.

Докато певицата пресмяташе бюджета си, нейният придружител в шопинг тура не пестеше средства и излизаше с покупка от всеки магазин. Наблюдателни столичани, излезли на разходка в мола, забелязаха обаче, че младият господин, който придружаваше звездата, не бе нейният любим. Набиващата се на очи с ефектна визия певица за пореден път подхрани слуха, че изневерява на дългогодишния си приятел, с когото имат връзка от разстояние, защото той продължава да живее в родната и на двама им Силистра. За него се знае, че е потомък на богата фамилия, радва се на лъскав живот и глези известната си любима със скъпи подаръци и почивки. Самата Христина Христова - Тита също е сред най-скъпоплатените млади артисти. Наскоро покрай семейството й гръмна чутовен скандал, тъй като баща й Милен Пенчев бе обвинен в източване на държавния бюджет. След като преди два месеца той бе арестуван, в края на април спецапелативният съд го отстрани окончателно от длъжността началник на НОИ в Силистра. Бомба: Спипаха Тита с непознат мъж в мола! (СНИМКИ) - Снимка 2 Бомба: Спипаха Тита с непознат мъж в мола! (СНИМКИ) - Снимка 3