Драма: Ето защо Стефан Илчев продава колата от „Капките“! (още подробности)

Драма: Ето защо Стефан Илчев продава колата от „Капките“! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Стефан Илчев продава колата от „Като две капки вода“!

Големият победител на седмия сезон на „Като две капки вода“ – Стефан Илчев, ще продаде спечеления лек автомобил, който от предаването му подариха на грандиозния финал.

Стефан Илчев

Стефан Илчев трябва да продаде подаръка си от шоуто

Причината талантливият имитатор да иска да се отърве от наградата била, че имал дългове за връщане. Които натрупал покрай заболяването и смъртта на своя баща, пише Ретро.

Таткото на Стефан, който е сред известните бургаски моряци, се споминал наскоро. А по време на боледуването му Илчев дал всичките си спестявания, за да могат лекарите да го закрепят.

Пишман докторите не само не успели да го стабилизират, но и в смъртния акт написали грешна диагноза – алкохолна цироза, при положение че той не пиел. А черният му дроб заболял заради отровите, на които работел.

Всичките пари, които певецът бил събрал благодарение на редовните си изяви в столичните пиано барове, заминали за лечението на баща му. А накрая дори му се наложило да взима от приятели.

Макар да имал планове с тази сума да издаде първия си музикален албум, животът му поднесъл горчива изненада.

„Не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, но да задържа татко още няколко месеца на тази земя“, споделя през сълзи победителят от „Капките“ Стефан Илчев. Който се превърна в безспорен любимец на зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар