Скандал: Съдят Камелия Воче за 15 000 лева! (още подробности)

0

Камелия Воче дадена на съд за 15 000 лева!

Певицата и готвачка Камелия Воче бе изправена пред съда заради нейна кулинарна книга. Искът срещу нея е от издателя Валентин Василев и неговата фирма „Валдекс“, на когото звездата е длъжница.

Камелия Воче
Искат 15 бона от Камелия Воче

Той се е обърнал към Софийския районен съд и частния съдебен изпълнител Стефан Петров. Делото е заведено в края на 2018-а и насрочено за април, но тогава не тръгна, тъй като подсъдимата не бе открита.

На второто дело Камелия Воче се яви с адвоката си и бе даден ход на делото.

Съдията поиска справка за имотното състояние и сметките на певицата. На това защитата отговори, че ще я представи на съда ако й бъде даден срок.

След като насрочи следващото заседание за след две седмици адвокатката пожела делото да се гледа при закрити врата, тъй като ще се изнасят лични данни.

Воче дължи 14 606,35 лева на издателство „Валдекс“ и затова ЧСИ е наложил запор на фирмата й. Тя има и запор по молба на държавата и банка ДСК.

Общото задължение към октомври 2018 година е 4111,81 лв. През март Камелия Воче е закрила фирмата си „Камелия Воче“ ЕООД, която е имала дългове към ДСК от 60 177,72. И към фирма за бързи кредити за 2049,92, като и към издателството, пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.