Взрив: 4 радиа свалиха реклама с Николета Лозанова, слушателите не я понасят! (още за скандала)

Взрив: 4 радиа свалиха реклама с Николета Лозанова, слушателите не я понасят! (още за скандала)
Гласувайте за статията

Свалиха реклама с Николета Лозанова, българите не я понасят!

Николета Лозанова отново попадна в епицентъра на скандала. Красавицата за пореден път се оказа трън в очите, или по-точно в ушите, на фенове. Които в конкретния случай се явяват като слушателска аудитория на няколко от най-известните български радиа, пише HotArena.

Николета Лозанова

Слушателите не могат да понасят Николета Лозанова

Става дума за реклама на фирмата за почистване „Бонанза Бачорски“ с участието на именитата брюнетка. Аудио изявата на Лозанова успя да предизвика поредица от оплаквания, идващи от страна на почитатели на медиите „Сити“, „Енерджи“, „Радио 1“ и „Вероника“.

Че е възникнал някакъв проблем, сигнализира във Фейсбук профила си собственикът на компанията Даниел Бачорски, трогнал хиляди зрители с участието си в риалити предаването на Нова телевизия „Шеф под прикритие“.

Бизнесменът пусна и видео кадри, от които става ясно какво точно е съдържанието на рекламата – неколкократното повтаряне от устата на Ни Ло на имената: „Николета Лозанова. Бонанза Бачорски“.

Ето какви уточнения направи Даниел Бачорски за скандала, както и причините, поради които изобщо е възникнал такъв:

„Скъпи приятели, ползватели, обитатели, радиослушатели и секакви нагреватели.

Днес получавам обаждане от Групата с радиата:

– Дани, здравей.

Извинявай, ама трябва да ти го кажа – толкова оплаквания имаме от рекламата с Николета Лозанова, че счупихме всички рекорди! Мисля, че някой ще запали радиото и ще трябва да те помоля да я спрем!

– Добре де, не разбирам. В рекламата не се крещи, не е нахална и дразнеща. Какво точно дразни слушателя в спокойния тон на Николета Лозанова.

– Мисля, че я мразят.

Сега мисля да направим една телевизионна реклама с Николета, в която да стои по бански с настръхнали зърна и да е на екрана през цялото време в близък телесен план.

Да текат и мъжки, и женски лиги и да има семейни скандали всяка вечер“.

Часове след като написа това, Бачорски уточни, че в ефира на въпросните радиа отново тече реклама на „Бонанза Бачорски“, но съвсем различна и с друг глас зад кадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Взрив: 4 радиа свалиха реклама с Николета Лозанова, слушателите не я понасят! (още за скандала)”

  1. Иван

    май 29. 2019

    Няма никоя по-омразна , тя като Цветан Цветанов в женски вариант.

Добавете коментар