Разпрата между Тото от СкандаУ и Гери-Никол се оказа пиар!„Тихо, че тати не си е платил!!!

Като изпееш песните си, трябва да крещят „СКАНДАУ БОГОВЕТЕ“, щот аз съм ти ги правил“, пише Тото от СкандаУ. [caption id="attachment_426565" align="alignright" width="300"]Тото от СкандаУ Тото от СкандаУ и Гери-Никол мамят феновете си с фалшива война[/caption] „Юда, нали знаеш къде си те слагам! Жив и здрав бъди! И дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико“, отвръща му пък Гери-Никол. Това са само част от злобните реплики, които си размериха хип-хоп изпълнителите Гери-Никол и Йонислав Йотов-Тото. Повод за скандала стана новото парче на Яката дупара „Шефе, шефе“. Пръв нападна Тото с коментара, че стайлингът на певицата имитира звездата Карди Би, но с дрехи и аксесоари от сайта за евтини стоки AliExpress. След това рапърът обвини основния спонсор на Гери-Никол - баща й Николай Цайса, че не плаща на хората, реализирали проектите на певицата. Тото от СкандаУ твърди също, че голяма част от песните й е писал самият той, макар официално никъде да не се споменава.

Обидите и обвиненията, които си размениха, разпалиха феновете и от двата лагера. Само за ден около „СкандаУ“ се вдигна по-голям шум, отколкото покрай концерта им в „Арена Армеец“, а новото парче на Гери-Никол събра рекорден брой гледания.

„Тази т.нар. война е добре скалъпен пиар и от двете страни“, разкриват пред вестник „Галерия“ източници от музикалните среди. По думите им двамата играят роля запред феновете, за да разпалят интрига и да се вдигне повече шум около тях. С подобна стратегия си служат голяма част от родните звезди. „Фалшивият скандал лесно може да се разпознае – той винаги е явен и открит, минава през социалните мрежи и отсрещният отзвук е повече от задължителен“, обясняват запознати. И очевидно работи. В същото време Тото от СкандаУ и Гери-Никол не само не били скарани помежду си, ами и подготвяли следващия проект на певицата.