Топ дизайнерката Евгения Борисова изпрати син абитуриент!(Подробности)

Топ дизайнерката Евгения Борисова изпрати син абитуриент!(Подробности)
3 (60%) 1 vote

Една от най-успешните ни дизайнерки Евгения Борисова изпрати син абитуриент

Топ стилистката Евгения Борисова изпрати по-малкия си син абитуриент. Дизайнерката уши и дизайнерската рокля на моделката Цеци Красимирова, която се омъжи за мултимилионера Майкъл Струмейтис миналия месец в старинен замък в Барселона.

Евгения Борисова

Евгения Борисова изпрати сина си абитуриент

Борисова се похвали в мрежата, че балът на по-малкия й син в родния му град Враца преминал повече от впечатляващо, пише HotArena.

Евгения качи и няколко снимки от бала на наследника си във Фейсбук. Дизайнерката поздрави сина си в топли думи и отправи пожелания към 19-годишното момче.

„Мило мое момче, попътен вятър в приключението живот, бъди достоен и истински мъж както съм те възпитала и знаеш, че имаш цялата ми любов! Успех в живота сине!“.

Разбираемо зрелостника бе във видимо уникален стайлинг. А приликата с майка му наистина е очевадна, коментират и онлайн потребителите.

Безспорно Евгения Борисова е една от най-успешните и актуални наши дизайнерки, които жънат успехи не само на родния пазар, но и на международната сцена.

Нейната марка STAR DUST е близо 10 години на пазара и благодарение на класическия си изискан стил, изключителното внимание към детайла и ръчната изработка, нашумя не само у нас, но и по цял свят.

Гост изпълнител на тържеството била тийн идолът Тита. Тя е една от любимите изпълнителки на сина на Борисова. Отделно с това певицата от Силистра доста често работи в общи проекти с топ дизайнерката.

Евгения Борисова не пропусна да поздрави в социалната мрежа не само съучениците на сина си, но и всички зрелостници в града.

„Искам да поздравя синът ми и всички младежи от Враца, които бяха абитуриенти тази година и все още пазят традициите с красивото полагане на цветя на паметника на Христо Ботев, мажоретките и отряда, уважението към родители и учители, децата неопорочени от цигански оркестри и кючеци,

минавайки през площада, не страдащи от комплекси и не загърбващи абитуриентския бал заради „модерно мислене“ и нелогични оправдания. За мен като родител беше много вълнуващо да ви гледам! Попътен вятър младежи и бъдете благословени!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар