Кичка Бодурова довърши евродепутата Слабаков: Външният му вид показва колко държи на себе си!

Кичка Бодурова довърши евродепутата Слабаков: Външният му вид показва колко държи на себе си!
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова не си поплюва и направи срази новоизбраните ни евродепутати, като под нейния прицел попадна най-вече Андрей Слабаков!

Вчера Кичка Бодурова размаза Андрей Слабаков със своя публикация във Фейсбук. Тя публикува негова снимка, над която описа външния му вид като крайно неприемлив за евродепутат.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова довърши Слабаков

Само часове по-късно обаче певицата продължи с нападките към режисьора. Тя го доунизи – него и останалите ни евродепутати.

„По повод предишният ми пост бих искала да кажа,че нямам лично отношение към никого,а просто ми се иска представителите на нашата Родина да бъдат на друго ниво. За такива хора не трябва ли да се изисква да знаят поне един чужд език, защото не е само да седиш на стола в европейския парламент. Все пак трябва да комуникираш с представителите на други държави. задължително не трябва ли добро владеене на компютъра? Нали тези хора трябва да пишат до външно м-во и да отчитат работа. Или те ще се отчитат с хонорар към някого или подаръци? Как точно ще го правят? Най-много ме подразни , че някои от избраните коментират, че нищо не разбират от компютри- възможно ли е това , хора?

Доколкото за външния вид – той показва колко държиш на себе си. А този който не се уважава , той нехае и към другите. Съжалявам ако съм засегнала някого , но от ученичка имам девиз, който се старая да спазвам : “ у човек всичко трябва да бъде прекрасно- и лицето, и дрехите, и душата, и мислите!”-Чехов“ – написа Кичка Бодурова в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кичка Бодурова довърши евродепутата Слабаков: Външният му вид показва колко държи на себе си!”

  1. Емилия

    май 31. 2019

    Мен ще ме е срам от хора,които държат на външнастта си,а нямат нищо в главата.

Добавете коментар