Шеф Петров: „Българин“ не е звание, което се дава на мишки, дето скачат на всяко хоро!

Шеф Петров: „Българин“ не е звание, което се дава на мишки, дето скачат на всяко хоро!
Гласувайте за статията

Шеф Петров не спира да провокира интереса на българското общество с интересни публикации в своя профил в социалната мрежа Фейсбук.

„Тракийска Студена Лампа със свинска мас(Вепръ) и хрупкав сланина на Веапър.чиста мазнина, 100% горене единствено на върхът на памука, целият останал свещник е на близка на телесната температура до 40C° 0%пушек и миризма изцяло никакъв мазен остатък. Това започва тук в земите ни около 3000 г. Пр.н.е. открихме го навреме преди да се появят уж не съществуващите Серди пред IV-III век на територията на София.. пък и го срвираме на хората за ядене.. Ако не са някои случайни или новоизлюпени био-материали, ( всъщност те не идват в Сикрет..рано им е и го мразят) Всички усещат този вълшебен огън ..той е различен! ДНЕС чакаме приятели от Израел.. отново, те са интелигентни и знаят, че същият е горял и при тях до късно Бронзовата Епоха а в При нас почти до 10 век! Горял е навсякъде..В Троя, Кирена, Тирарей, Растат, Лампсак, Абарнис, Алопеконес, Елида, Сардиния, Помпея, Рим, Плиска и чак до Преслав…после идва смотания восъка и гадните газени мръсни лапи дето ми смърдят на най-тъжните нам векове!

шеф Петров

Шеф Петров разбуни духовете в мрежата

Ние сервираме тази храна за докосва духът на тези които я познават..както казах останалите сме ги научили да бягат от нас „Като гявол от Тамян“ „Като смръдлива хлебарка от Пало Санто“ Изключваме тези които нямат възможност,( малко порицание, че не полагат усилия) но ако сме чести това са малко и винаги ако действително желаят, ще са ни мили гости, дори и безплатно. 🙂

Защото живота ме научи, че.се раждаме за да се учим да виждаме и усещаме, не да измисляме и манипулираме.Да измисляш и манипулираш е онанизъм, да се учиш и да чувстваш е мисия и с двете се постига блаженство, ама първото е късо като дъх….

Няма време за това , било то с нерво система, вегетативно или бактерялно..Българин не е звание дето се зава на мили и послушни, на мишки дето носят шивици и скачат на всяко хоро…..

.останалото ще свърши репродукцията и като му дойде времето ..независимо дали ще е в дигитален свят или на полето.. когато не си се научил да виждаш и усещаш няма да намериш пътя или да си купиш билет!

…. е сега.ми се иска някоя амеба ди ми оправи граматическите грешки 🙂 Забавлява ме“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар