Развод разтърси света на Ани Цолова

Развод разтърси света на Ани Цолова
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова преживява много тежко случващото се в семейството й, журналистката е съсипана и се намира в житейска криза…

Семейни драми за пореден път тресат фамилията на Ани Цолова, научи HotArena. Това е поредното нещо в живота й, което се обърка в последните години.

Ани Цолова

Ани Цолова съсипана заради брат си

Бившата тв водеща съпреживява заедно с брат си неговия пресен развод. Журналистът, който репортерства в Би Ти Ви, бил изритан от жена си Катина. Инициатор за разялата била половинката му.

Братът на Цолова и бившата му жена имат две деца. Доскоро репортерът не спираше да се хвали със семейната идилия, като непрестанно публикуваше снимки от семейни почивки и ваканции.

В момента Стоян Георгиев е изтрил всички кадри, напомнящи за щастливото му минало, а колеги споделят, че не бил на себе си от мъка.

За пореден път негов отдушник се оказала кака му Анна, с която са изключително близки. Самата тя също преживявала тежко раздялата, но като жена препатила в любовните отношения, се опитвала да му бъде морална подкрепа и да го разведрява по всякакъв начин, пише Ретро.

На всичкото отгоре в момента Ани Цолова продължава да бъде без работа, което още повече нагнетява обстановката в живота й. От известно време насам сякаш нищо не върви по план в живота й, но важното е, че е жива и здрава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар