Страшен удар за Стефан Илчев след победата му в „Като две капки вода“!

Страшен удар за Стефан Илчев след победата му в „Като две капки вода“!
Гласувайте за статията

Стефан Илчев спечели „Капките“, но проблемите за него тепърва започват. Талантливият имитатор го закъса здраво заради превъплъщенията си в Лили Иванова.

Композиторът Митко Щерев, който преди време официално разреши на Стефан Илчев да пее песните на Лили Иванова, си ги иска обратно, научи HotArena.

Стефан Илчев и Митко Щерев

Митко Щерев нападна Стефан Илчев

„Никога не съм давал на това момче да пее песните ми. Още повече, че не ми харесват изпълненията“, избухна преди време Щерев, а след победата на Стефан е още по-ядосан.

„Не стига, че с Лили Иванова имах хиляди пререкания, сега той пее същите песни“, коментира Щерев.

Той дори се заканва да му прати нотариална покана, с която официално да претендира за авторски права върху неговите изпълнения, пише „България Днес“.

Митко Щерев има претенции и към шоуто „Като две капки вода“. Според него няма никакви уредени авторски права върху парчетата, които се изпълняват там.

„Всеки си пее каквото си иска, но не може така, трябва да има правила“ ядосан е Щерев.

Припомняме, че композиторът обяви война на Лили Иванова преди време и й забрани да изпълнява негови песни. И до днес остава загадка какво породи тази вражда между двамата, които някога бяха добри приятели.

Митко обаче явно не търпи никой да пее неговите авторски проекти и от това сега си пати и Стефан Илчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Страшен удар за Стефан Илчев след победата му в „Като две капки вода“!”

  1. Златена

    май 30. 2019

    Старчето Митко Щерев е много озлобен чуди се откъде да изкопа пари.Стефан Илчев е уникален диамант неговия глас те кара да настръхнеш и да се разплачеш .Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък един съвет към него да върви само напред нагоре да не обръща никакво внимание на злобни коментари винаги да помни ще ние неговите фенове го обичаме искрено му се възхищаваме и чакаме новата песен която ще запише през тази седмица .

  2. Шиши

    май 31. 2019

    Така е когато си стар и грозен .Превърнал се е в мърморещ дядка и отблъсква всички от себе си .Никой не е умрял за идиотските му песни .Навремето може да са били хитове , но днес света е различен .Тоя дъртел трябва да се радва когато негова песен звучи някъде а не да злобее и да ламти за пари

Добавете коментар