Гала не иска да повярва: Убиецът на племенника й не само е на свобода, но и пак е полицай!

Гала не иска да повярва: Убиецът на племенника й не само е на свобода, но и пак е полицай!
Гласувайте за статията

Полицаят, който застреля племенника на Гала Георги Пенев в предградието на американския град Бъфало през декември миналата година, се е върнал на работа, дочу HotArena.

Тв водещата и близките на убития Георги били шокирани от решението на щатските власти, но нямали какво да направят, защото вътрешното разследване приключило в полза на униформения.

Гала

Гала в шок от решението на съда

Докато течеше проверката по случая, офицер Нейтън Скривен, стрелял по племенника на тв звездата, бе в платен отпуск. Шефът на полицията в града, където се случи инцидентът, потвърдил, че от административна гледна точка този случай бил вече в миналото за тяхното полицейско управлениe.

Той обаче разкрил и още една подробност – че брутален видеоклип всъщност доказал невинността на офицера. Въпросното видео било заснето с камера, която полицаят носел по задължение, закачена за тялото му.

На него се виждало, че застреляният Георги не се подчинил на няколко команди да пусне оръжието, което насочил срещу служителя на реда. Въпреки молбите да хвърли ножа, 23-годишният младеж замахнал с острието към Скривен и го подгонил извън къщата, в която се разиграла бруталната сцена. В крайна сметка полицаят стрелял няколко пъти, за да спре заплахата срещу себе си.

Клипът с убийството бил показан и на близките на Георги, които тежко преживели видяната кървава сцена, пише ‘Ретро“

Покрай разследването изплували и други шокиращи за племенника на Гала факти, като подозренията, че дрога е била причината за необяснимото поведение на българина. Наркотици са били открити и в къщата, където се е разиграла драмата, но у нас този детайл не бе разгласен, тъй като се смяташе, че убийството се е случило на територията на нощен бар.

Припомняме, че самата Гала по спешност замина на Америка, за да присъства на погребението на сина на брат си. Под претекст, че е болна от грип, водещата отсъства от студиото на „На кафе“ в продължение на седмица.

След трагичната случка телевизионерката успя да види съсипаните си роднини покрай Великден, когато погребалият детето си неин батко си дойде в България, за да прекарат заедно пролетните празници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гала не иска да повярва: Убиецът на племенника й не само е на свобода, но и пак е полицай!”

  1. Ангел

    май 31. 2019

    В САЩ полицаите имат имунитет .Ако наистина тоя пикльо се е правил на мъж и е размахвал ножове пред полицаите ,нищо чудно че са го гръмнали . С тях не можеш да си играеш . Това са хора ,които всекидневно се сблъскват с най голямата измет на човечеството.Те не могат да бъдат нормални защото не работят нормална работа . И когато се правиш на бабаит , теглят ти куршума и толкоз . Не съм чувал в Америка да има осъден полицай за това че е застрелял някого

Добавете коментар