Тита отново е обвързана, ето с кого!

Тита отново е обвързана, ето с кого!
Гласувайте за статията

Певицата Тита пак е щастлива в любовта, самата тя го призна на финала в „Като две капки вода“. Повече не пожела да сподели, но истината лъсна.

Христина Христова – Тита, която остана чак на четвърто място в „Като две капки вода”, се е върнала при гаджето си Виктор, видя HotArena.

Тита и Вики

Сладката Тита пак е с Виктор

Двамата бяха една от най-красивите двойки в България през последните две години. Виктор, който е съгражданин на Тита от Силистра, освен красив е и богат и от добро семейство.

Певицата публично му се обясняваше в любов миналата година на няколко пъти, но в началото на тази спря да се показва с него. Влизането й в „Като две капки вода” пък даде повод за слухове, че е влюбена в Папи Ханс, но очевидно това просто е било рекламен трик за популяризиране на шоуто.

На финала му Тита бе плътно до своя Виктор на купона в заведението на Кремена Халваджиян и двамата изглеждат много щастливи.

Христова преживя тежък момент по време на предаването, след като баща й бе арестуван за източване на НОИ с фалшиви пенсии. Очевидно обаче тя маже да разчита на безрезервната подкрепа на гаджето си в този труден за семейството момент, предават от „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар