Тайната на Фънки и Петя Буюклиева лъсна!

Тайната на Фънки и Петя Буюклиева лъсна!
Гласувайте за статията

Фънки беше много положителен към Петя Буюклиева през последните 3 месеца, въпреки че тя рядко успяваше да се изяви добре в „Като две капки вода“. За това си има специална причина.

Финалът на „Като две капки вода“ мина, но някои от участниците и журито още са в устите на хората. Най-вече Петя Буюклиева и Фънки – два колоритни образа, които си приличат по това, че трудно могат да си сложат цип на устата.

Фънки и Петя

Фънки и Петя Буюклиева имат общо минало

И благодарение на това от време на време разбираме някои доста любопитни подробности от житие-битието и на двамата.

Факт е, че Димитър Ковачев нито веднъж не изкритикува звездата на българската популярна музика, пише „Флагман“. Но в същото време по традиция го играеше лошото ченге почти през цялото време на формата.

Но това, че не е отправял никакви критики към Петя, донякъде са обясними. Чак сега стана ясно, че Фънки и Петя са дългогодишни близки приятели, а известно време дори са свирили и пели и в една група.

„Вярно е, има нещо такова. Като студентка бях доста щура. Обикалях страната надлъж и шир като солистка на група „Унисон“. Спортните зали – „Универсиада“, „Христо Ботев“, полудяваха, когато запеех кавъри на рок парчета, спомни си фурията.

По това време в една банда за известен период пях и с Фънки, който тогава беше прохождащ китарист“, споделя Петя.

Заедно в рок бандата били още Иван Несторов – Амебата и мъжът на Буюклиева Тони. В началото Фънки дори се изявявал като беквокал на Петя, въпреки че неговият глас, както Амебата се шегувал, бил една октава, докато на Буюклиева достига поне пет.

Най-развълнуван Фънки остана след изпълненията на Петя на Лейди Гага и Валя Балканска – на едно от които дори й свали шапка на сцената.

show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар