Синовете на Годжи го спасяват

Синовете на Годжи го спасяват
3 (60%) 1 vote

Годжи ще получи солидна помощ от своите синове, след като стана ясно, че не може сам да се справи с кредитните си задължения, натрупани с години.

С наближаването на последното излъчване на „Шоуто на Слави“ примката около врата на Георги Милчев – Годжи все повече се затяга. Краят на предаването ще дойде на 31 юли.

Годжи

Годжи получава помощ от синовете си

Басистът на „Ку-Ку бенд“ остава без твърд месечен доход и няма да има възможност да си покрива кредитите в размер на близо 350 000 лева. Притеснени за финансовото състояние на баща си, синовете му Цветомил и Волен предложили да ударят едно рамо, научи „Галерия“.

Според добре осведомени източници месечното възнаграждение на Годжи при Слави е било близо 8000 лева. Благодарение и на допълнителните му доходи покрай частните участия, Годжи успявал да си погасява кредитите.

От около година обаче Дългия рязко намалил заплатите и басистът спрял да плаща на банката. Към днешна дата Милчев има дълг от 350 000 лева и сметките му са запорирани.

Синовете му също се занимават с музика и изкарвали добри пари. И двамата все още са ергени и не им било проблем да помогнат на баща си, разкриват запознати.

Досега Георги Милчев никога не е искал финансова помощ от децата си, но този път ще му се наложи. Още е неясно какво ще стане с него и „Ку-ку бенд“ след лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар