Джулиана Гани щастлива: Най-после всичко свърши, сватба ще има!

Джулиана Гани щастлива: Най-после всичко свърши, сватба ще има!
1 (20%) 1 vote

Джулиана Гани най-накрая успя да получи развод от Станимир Ташев. Сега вече ще може да се омъжи за голямата си любов Илиян Найденов.

До седмица Джулиана Гани ще е разведена. За това се похвали самата силиконка пред „България Днес“. „Последното дело бе миналата седмица. Съдът най-сетне постанови развода със Станимир. До седмица-две ще съм официално без съпруг“, обясни малката Джулка.

Джулиана Гани

Джулиана Гани започва нов живот

Блондинката желае Станимир да плати обезщетение. Съдът не удовлетворява молбата й с мотива, че Станимир не получава доходи повече от година. Джулиана и фитнес инструкторът се ожениха през август 2017 година. Бракът им трая по-малко от година. Джулка решава да напусне Станимир, защото не работи и няма цели в живота.

„Аз го издържах. Това не е тайна за никого. Плащах апартамента ни, колата, гледах го. Искаше ми се да си възвърна част от парите, които съм дала за него. Но законите у нас са такива, че щом няма доходи, няма как да ми плаща“, разкри бившата брадърка.

Развръзката по делото продължи почти година. На част от заседанията Станимир изобщо не се появява. Това проточва делото, но в край сметка Джулиана вече е свободна.

„Най-накрая всичко свърши. Сега с Илиян може да се вземем официално – каза с усмивка на устата Мис Силикон. – Сватба ще има. Но не сме решили кога ще е. Илиян планира всичко. Не ми казва нищо“, добави Гани.

Тя и сегашната й половинка се сгодиха в началото на годината във Виена. Двойката обожава да пътува. През няколко седмица е на поредното си екзотично пътешествие.

HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар