Ваня Джаферович: Най-доброто чувство е първата ракия!

Ваня Джаферович: Най-доброто чувство е първата ракия!
Гласувайте за статията

Ваня Джаферович срина мита за спортистите. Оказва се, че често си пийва и хапва нездравословно, което най-вероятно е правил и по време на активната си спортна кариера.

Не е тайна, че всеки спортист трябва да има определен режим на хранене. В България обаче това не се спазва особено и доказателството е Ваня Джаферович.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович си пийва често

Да, вече хърватинът не е активен спортист, но надали би свикнал да пие толкова много ракия само за няколко години. По всяка вероятност Ваня си е пийвал още когато е играел в „Берое“ (Стара Загора).

„Седнал съм в нас, на дивана. Нарязъл съм си два домата, малко сирене и пресен лук. Решил съм да хапна здравословно. Налях си сто грама сливова, хърватска, от фризера и си мисля нещо…

Едно от най-хубавите чувства и усещания е първата ракия.

Осъзнал съм го това нещо през годините. Много по-хубаво от първата цигара или първото каквото и да било за деня. Студена ракия, от фризера, течаща като олио. Хапваш си салатка, отпийваш и получваш мигновен удар.

Децата крещят нещо, но за мен това е песен в момента. Даже и турски сериал по Бтв не ми пречи. Нищо не ми пречи, което е странно. Обичам всичко, всички, все… Обичайте се и вие, хора, обичайте се! ❤️“ – написа Джаферович във Фейсбук снощи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар